Undersöknings-/ tjänsthelhet: |
Livsmedelssäkerhet
Laboratorieundersökningar av livsmedel
Mikrobiologi
Bestämning eller påvisning av bakterier
|
||||||
Pris, €: |
Förordningsreferens: MMM 1146/2018 8 § |
||||||
Undersökningens / Prestationens / Tjänstens innehåll: | SFS-EN ISO 6579-1:2017, modifierad. Påvisande av salmonella i livsmedel, foder, kompost, organiska gödlingmedlen och biologiska bekämpningsmedlen. | ||||||
Undersökningens längd: | 4 - 14 dygn | ||||||
Undersökningsplats | Helsingfors | ||||||
Kontaktperson: | Specialforskare Satu Hakola: satu.hakola@ruokavirasto.fi; t. 040 524 1974 | ||||||
Prov: | Livsmedel | ||||||
Provtal: | Sicka till addressen Livsmedelsverket, Mikrobiologi, Sektionen för livsmedel och föder, Mustialagatan 3, 00790 Helsingfors. Före avsändning av provet bör man kontakta kontaktpersonen. | ||||||
Undersökningsresultatet färdigt: | 4-14 dagar | ||||||
Individuella identifiare: | 33051 / L70053 |