Ruokaviraston hinnasto

Kokonaisravintokuitupitoisuuden määrittäminen vilja- ja kasvisnäytteistä entsymaattis-gravimetrisesti ja HPLC-menetelmällä

Tutkimus- / palvelukokonaisuus:
Elintarviketurvallisuus
Elintarvikkeiden laboratoriotutkimukset
Kemia
Koostumus-, laatu- ja aitoustutkimukset
Hinta €:
Veroton: 301,53
ALV: 72,37
Yhteensä: 373,90

Asetustunnus: MMM 1146/2018 8 §

Tutkimuksen / suoritteen / palvelun sisältö: Koostumus-, laatu- ja aitoustutkimukset elintarvikkeista ja eläinperäisistä näytteistä
Kestoaika: Sopimuksen mukaan, mutta enintään 4 viikkoa
Tutkimuspaikka: Helsinki
Yhteyshenkilö: erikoistutkija Helena Pastell 050 375 0968
Tutkimussyy: Kemiallinen analyysi
Näyte: Elintarvikkeet
Näytteenotto: Näytemäärän tulee olla vähintään 20 g, mutta edustava näytemäärä on arvioitava tapauskohtaisesti. Näyte lähetetään matriisista riippuen sellaisenaan tai kylmäkuljetuksessa. Ennen näytteen lähettämistä tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön.
Tulokset valmiina: 4 viikkoa tai sopimuksen mukaan.
Tulkinta: Tulokset annetaan tutkimustodistuksella.
Yksilöivät tunnisteet: 30197 / L80255