Ruokaviraston hinnasto

D-vitamiinipitoisuuden määrittäminen maitotuotteista ja kalasta HPLC-menetelmällä

Tutkimus- / palvelukokonaisuus:
Elintarviketurvallisuus
Elintarvikkeiden laboratoriotutkimukset
Kemia
Koostumus-, laatu- ja aitoustutkimukset
Hinta €:
Veroton: 260,08
ALV: 62,42
Yhteensä: 322,50

Asetustunnus: MMM 1146/2018 8 §

Tutkimuksen / suoritteen / palvelun sisältö: Koostumus-, laatu- ja aitoustutkimukset elintarvikkeista ja eläinperäisistä näytteistä
Kestoaika: Sopimuksen mukaan, mutta enintään 4 viikkoa
Tutkimuspaikka: Helsinki
Yhteyshenkilö: tutkija Mervi Rokka 0400 622 371
Tutkimussyy: Kemiallinen analyysi
Näyte: Maitotuotteet, kala
Näytteenotto: Näytemäärän tulee olla vähintään 20 g, mutta edustava näytemäärä on arvioitava tapauskohtaisesti. Näyte lähetetään matriisista riippuen sellaisenaan tai kylmäkuljetuksessa. Ennen näytteen lähettämistä tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön.
Tulokset valmiina: 4 viikkoa tai sopimuksen mukaan.
Tulkinta: Tulokset annetaan tutkimustodistuksella.
Yksilöivät tunnisteet: 30155 / L80188