Ruokaviraston hinnasto

Rasvahappokoostumuksen määrittäminen elintarvikkeista kaasukromatografilla, pinta-alaprosenttimenetelmä

Tutkimus- / palvelukokonaisuus:
Elintarviketurvallisuus
Elintarvikkeiden laboratoriotutkimukset
Kemia
Koostumus-, laatu- ja aitoustutkimukset
Hinta €:
Veroton: 187,39
ALV: 44,97
Yhteensä: 232,36

Asetustunnus: MMM 1146/2018 8 §

Tutkimuksen / suoritteen / palvelun sisältö: Koostumus-, laatu- ja aitoustutkimukset elintarvikkeista ja eläinperäisistä näytteistä
Kestoaika: Sopimuksen mukaan, mutta enintään 4 viikkoa
Tutkimuspaikka: Helsinki
Yhteyshenkilö: erikoistutkija Tiina Ritvanen 040 489 3415
Tutkimussyy: Kemiallinen analyysi
Näyte: Elintarvikkeet
Näytteenotto: Miniminäytemäärä riippuu tuotteen rasvapitoisuudesta (20 g - 400 g), mutta edustava näytemäärä on arvioitava tapauskohtaisesti. Näyte lähetetään matriisista riippuen sellaisenaan tai kylmäkuljetuksessa. Tutkimuslähete tulee liittää mukaan. Ennen näytteen lähettämistä tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön.
Tulokset valmiina: 4 viikkoa tai sopimuksen mukaan.
Tulkinta: Tulokset annetaan tutkimustodistuksella.
Yksilöivät tunnisteet: 30116 / L80148